Prezentare
Acasa / Despre noi / Prezentare

Prezentarea Centrului Medical MARIAM

Centrul Medical MARIAM este prima clinica medicala infiintata in mediul rural in România, cu finantare nerambursabila prin Programul National de Dezvoltare Rurala, masura 312, FEADR

Amplasare

Cu sediul in Pișchia, judetul Timis, pe drumul judetean DJ 691, pe ruta Timisoara - Lipova, la 20 km de Timisoara si la 5 km de autostrada A1 Timisoara-Arad, Centrul Medical MARIAM se bucura de o amplasare favorabila si se adreseaza nu doar locuitorilor din Pișchia si localitatile invecinate, ci tuturor celor care doresc sa beneficieze de serviciile medicale, promotiile si tratamentele dermato-cosmetice originale oferite de clinica noastra.

Clinica MARIAM este un centru medical modern situat foarte aproape de locuitorii din Pișchia (cu satele componente: Bencecu de Jos, Bencecu de Sus, Murani si Sălciua Nouă), de cei din Remetea Mare, de cei din Giarmata si Cerneteaz, Fibiș, Mașloc (cu Alioș si Remetea Mică), Bogda sau Altringen.

Foarte usor ajung la noi si locuitorii din Zăbrani, Chesinț sau Neudorf, fiindca nu trebuie sa se abata de la drumul judetean DJ 691.

Printre pacientii multumiti care au trecut pragul clinicii noastre se numara si persoane din Timisoara, Lipova, Arad, Recas si Lugoj.

Servicii medicale la standarde europene si pentru pacientii din mediul rural

Centrul Medical MARIAM pune la dispozitia pacientilor sai 10 specialitati medicale: dermato-venerologie, fiziokinetoterapie, medicina interna, O.R.L., obstetrica-ginecologie, oftalmologie, pediatrie, stomatologie, ortodontie, medicina muncii. Serviciile stomatologie-ortodontie sunt asigurate de o echipa de cinci medici: patru medici stomatologi si un medic specialist ortodont. Serviciile de medicina muncii sunt oferite in colaborare cu Medici’s Timisoara, cel mai mare centru de medicina ocupationala din afara capitalei, cu peste 10 ani de experienta in domeniu.

Centrul Medical MARIAM din Pișchia asigura analize medicale de laborator in colaborare cu LABORATOARELE BIOCLINICA, acoperind astfel o gama de peste 600 de tipuri de investigatii de laborator.

Clinica este dotata cu aparatura noua, performanta, achizitionata prin intermediul C&D TEHNOMEDICA SRL, cu finantare nerambursabila prin Programul National de Dezvoltare Rurala, masura 312, FEADR.

Prima salina artificiala avizata medical din Timis, la doar 20 km de Timisoara

Centrul Medical MARIAM din Pișchia gazduieste prima salina artificiala avizata medical din judetul Timis, amenajata in demisolul cladirii. Salina MARIAM, aflata la doar 20 km de Timisoara, este un centru terapeutic autorizat, unde poti solicita investigatii si recomandari medicale inainte de a incepe o cura de salinoterapie.