Medici’s
Acasa / Parteneri / Medici’s

Medici’s

MEDICI’S, liderul serviciilor de medicina muncii pe zona de vest a tarii, este singurul centru medical din tara care are capacitatea de a efectua servicii complete de medicina ocupationala: medicina muncii, siguranta circulatiei rutiere, medicina aeronautica, planuri private de sanatate, programe de educatie medicala.

MEDICI’S este creatorul conceptului de Centru de Medicina Muncii, pe principiul „One place. One day.”, fiind cel mai mare centru de medicina ocupationala din afara capitalei. Opereaza sub patru branduri, prin patru clinici proprii si o retea de clinici partenere, avand peste 40 000 de abonati permanenti proprii.

MEDICI’S a fost primul centru de medicina ocupationala din tara care a implementat un sistem ISO 9001:2000 si un sistem de management integrat al calitatii. Este primul centru care a obtinut certificarea pe cursuri de First Aid in conformitate cu procedurile European Red Cross. De asemenea, MEDICI’S este primul centru medical privat din zona de vest a tarii autorizat pe servicii de siguranta circulatiei rutiere si pe evaluari profesionale de medicina aeronautica.

MEDICI’S este primul centru medical care a initiat prima franciza medicala din România si se poate mandri cu realizarea unei clinici cu totul inedite: CLINICS.

In 2012, Centrul Medical MARIAM a demarat colaborarea cu MEDICI’S, facilitand astfel accesul agentilor economici din mediul rural la servicii complete si integrate de medicina muncii.

Aceste servicii de medicina muncii se adreseaza tuturor firmelor de pe raza comunei Pișchia si a comunelor invecinate: Ghiroda, Giarmata, Dumbrăvița, Remetea Mare, Fibiș, Mașloc, Bogda, Zăbrani si nu numai.

Prin serviciile de medicina muncii, Centrul Medical MARIAM va ofera oportunitatea reducerii considerabile a cheltuielilor ocazionate de efectuarea investigatiilor medicale obligatorii pentru angajatii dumneavoastra.

Clinica noastra este situata pe drumul judetean DJ 691, ceea ce va va ajuta sa reduceti atat timpul necesar investigatiilor si formalitatilor legate de medicina muncii pentru angajatii companiei dumneavoastra, cat si cheltuielile cu transportul angajatilor la un centru de medicina muncii din cel mai apropiat oras.

Centrul Medical MARIAM aduce mai aproape de dumneavoastra furnizori importanti si consacrati de servicii medicale, iar MEDICI’S este unul dintre acestia.