Laboratoarele Bioclinica
Acasa / Parteneri / Laboratoarele Bioclinica

Laboratoarele Bioclinica

BIOCLINICA este unul dintre cei mai mari furnizori de servicii medicale de laborator din România si primul laborator din tara dotat cu un sistem integrat de chimie clinica si imunoenzimologie. Este singurul reprezentant al României care participa anual la sase controale internationale de calitate.

Succesul BIOCLINICA se datoreaza atat aparaturii ultramoderne, produsa de lideri mondiali in domeniu, multe dintre sisteme fiind unice in România, cat mai ales echipei de medici specialisti, biologi, chimisti, asistente si tehnicieni de laborator. Echipa de profesionisti BIOCLINICA efectueaza zilnic peste 600 de tipuri de investigatii de laborator din urmatoarele domenii: hematologie, biochimie, imunologie, microbiologie, alergologie, biologie moleculara, toxicologie, anatomie patologica si genetica moleculara.

Daca in 1992 functiona pe str. Romulus din Timisoara cu 3 angajati, in prezent, dupa 20 de ani de experienta impliniti pe 8 iunie 2012, BIOCLINICA dispune de o retea de laboratoare si puncte de recoltare proprii in 11 judete, numarul angajatilor ajungand in 2012 la 300.

Toate gama de analize medicale oferite de BIOCLINICA este disponibila acum si locuitorilor din comuna Pișchia si localitatile invecinate, prin colaborarea stabilita intre LABORATOARELE BIOCLINICA si Centrul Medical MARIAM. Recoltarea probelor biologice se efectueaza in cursul diminetii (intre orele x-y), urmand ca pacientul sa isi poata ridica rezultatele analizelor personal, in cursul dupa-amiezii aceleiasi zile, sau sa le primeasca pe adresa sa de email.