Centrul Medical MARIAM din Pișchia asigura analize medicale de laborator in colaborare cu LABORATOARELE BIOCLINICA, acoperind astfel o gama de peste 600 de tipuri de investigatii de laborator. Recoltarea probelor biologice se efectueaza in cursul diminetii (intre orele x-y), urmand ca pacientul sa isi poata ridica rezultatele analizelor personal, in cursul dupa-amiezii aceleiasi zile, sau sa le primeasca pe adresa sa de email.

Accesul la servicii medicale de calitate este vital pentru diagnosticarea precoce si pentru prevenirea afectiunilor, inainte ca acestea sa reprezinte un pericol pentru viata pacientului. Analizele de laborator reprezinta un pas esential, uneori indispensabil in desfasurarea investigatiilor medicale iar realizarea unui set de analize la momentul potrivit va poate scuti de tratamente de lunga durata, incomode si costisitoare.

Este cunoscut faptul ca un mare procent al populatiei nu apeleaza la serviciile medicale la care are dreptul decat atunci cand starea sanatatii se agraveaza intr-atat, incat impiedica pacientul sa-si desfasoare activitatile de zi cu zi. Unul dintre factorii esentiali care conduc la aceasta situatie este accesul dificil la servicii medicale de calitate, la personal medical specializat, la tehnologii medicale de ultima generatie.

Acesta este motivul pentru care in 2009 am decis sa demaram colaborarea cu LABORATOARELE BIOCLINICA, si anume sa oferim locuitorilor din comuna Pișchia, satele componente si localitatile invecinate sansa la investigatii de laborator de cea mai inalta calitate, fara sa fie nevoiti sa se deplaseze la Timisoara. Speram ca, prin initiativa noastra, sa reusim sa constientizam populatia de importanta supravegherii sanatatii, sa sustinem identificarea timpurie a afectiunilor si sa oferim un plus de sanatate si calitate vietii cetatenilor din mediul rural.

Investigatiile medicale in specialitatea Stomatologie sunt asigurate in contract cu CJAS Timis.

Parteneri