CJAS

Centrul Medical MARIAM - in contract cu CJAS Timis

Activitatea Centrului Medical MARIAM se desfasoara in contract cu CJAS Timis pentru urmatoarele specialitati medicale:

  • Stomatologie
  • Ortodontie
  • Fiziokinetoterapie si recuperare medicala
  • Dermato-Venerologie
  • Medicina Interna
  • Obstetrica-Ginecologie

Contractul cu CJAS Timis asigura gratuitate pentru persoanele pana la 18 ani si pentru beneficiarii legilor speciale: persoane cu handicap, revolutionari, detinuti politic, veterani de razboi, invalizi si vaduve de razboi, deportati in Baragan. Pentru persoanele peste 18 ani sunt oferite facilitati in anumite proportii, conform legislatiei in vigoare. Pentru specialitatile Stomatologie si Fizioterapie, serviciile medicale gratuite, respectiv compensate sunt oferite in limita plafonului alocat de CJAS Timis, restul specialitatilor nefiind plafonate.

Pentru toate specialitatile medicale aflate in contract cu CJAS Timis, cu exceptia Stomatologiei, pacientii au nevoie de biletul de trimitere emis de medicul de familie sau medicul specialist pentru a beneficia de facilitatile acordate de stat, potrivit contractului de furnizare a serviciilor medicale.

In cadrul specialitatii Fiziokinetoterapie, pe baza biletului de trimitere de la medicul de familie sau medicul specialist, Centrul Medical MARIAM iti ofera o consultatie gratuita si 4 proceduri de recuperare medicala gratuite.

Copiii beneficiaza de tratament gratuit in salina artificiala pe baza biletului de trimitere de la medicul de familie sau medicul specialist, iar adultii de reduceri speciale. Consulta lista completa de preturi pentru salinoterapie.