C&D Tehnomedica
Acasa / Parteneri / C&D Tehnomedica

C&D Tehnomedica

C&D TEHNOMEDICA este o companie din Timisoara specializata in consultanta si achizitii de aparatura si consumabile medicale, service aparatura medicala si conexa, proiecte de dotare cu echipamente medicale cu finantare din fonduri europene.

C&D TEHNOMEDICA a inceput activitatea in anul 2003, cu un departament specializat in service echipamente medicale (hardware si software), prin contracte individuale atat cu unitati de stat, cat si cu cabinete si policlinici private din vestul tarii.

Dupa 2 ani de activitate, domeniul de activitate al firmei s-a extins la consultanta si achizitie pe baza de comanda a aparaturii si consumabilelor medicale. Prin profesionalism si promptitudine, precum si prin practicarea unor tarife negociate convenabile, C&D TEHNOMEDICA a reusit sa definitiveze in Timisoara si in zonele limitrofe implementarea a doua mari proiecte de dotare cu echipamente medicale, finantate din fonduri europene nerambursabile.

C&D TEHNOMEDICA a sustinut si sustine in continuare Centrul Medical MARIAM pe partea de dotare si service echipamente si consumabile medicale.